Opinieland

Opinieland

Gratis aanmelden bij Opinieland betekend mee kunnen doen aan online onderzoeken, goede doelen steunen, beloningen verdienen en kans maken op mooie prijzen. Lid worden is makkelijk, vul je gegevens in op de aanmeldingspagina en je ontvangt een e-mail van Opinieland. Zodra je op de bevestigingslink klikt die je in de mail vindt, ben je lid van het panel. Vervolgens zal je via de mail worden uitgenodigd om deel te nemen aan online onderzoeken middels vragenlijsten. Het invullen van de vragenlijsten heeft als doel om jouw mening te achterhalen over bedrijven, overheden openbare instellingen, e.d. Hierdoor kunnen zij beter hun diensten en producten afstemmen op de gebruiker. De ingevulde gegevens zullen niet gebruikt worden om jou persoonlijk te benaderen, met andere woorden, deelname is anoniem. Daarnaast zal Opnieland zorgvuldig omgaan met de persoonlijke gegevens en deze nooit aan derden verstrekken.

>> Bezoek Opinieland

Beloningen

Om beloningen te verdienen bij Opnieland, is het in de eerste plaats raadzaam om je profiel volledig en naar waarheid in te vullen. Zodoende wordt de kans groter dat je met regelmaat wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de enquêtes. Een gemiddelde vragenlijst duurt trouwens gemiddeld 10 tot 15 minuten. Nadat de vragenlijst volledig is ingevuld, zal je gelijk zien hoeveel punten je hebt verdient. Punten kan je sparen en inwisselen voor waardebonnen van o.a. Bol.com, Hema, VVV, enz.

Naast het sparen van punten, zal je bij elk online onderzoek automatisch loten verdienen voor een driemaandelijkse prijstrekking. De hoofdprijs bedraagt maar liefst €2000,- en hoe vaker je vragenlijsten invult, des te meer loten je zal ontvangen!

Sparen voor waardebonnen en gratis loterij deelname is al leuk, maar Opinieland en haar leden steunen ook nog eens goede doelen. Zodra je een vragenlijst hebt afgerond, zal je worden doorgestuurd naar het "Goede Doelen Programma". Hier kan je zelf een goed doel naar keuze selecteren en vanuit jouw naam zal deze een donatie ontvangen.