Netwerken

Zelf ben ik een webmaster met een kleine 100 websites en weet ik als geen ander dat je elkaar nodig hebt om geld te kunnen verdienen. Tenminste... het is een ander verhaal als je een startkapitaal en een website hebt die je kan promoten middels bijvoorbeeld Adwords. Maar als je website wordt afgekeurd door google adwords e/o je hebt geen startkapitaal, dan is werken aan de SEO / SERP het "enigste" wat je kan doen. Immers hiermee kan je gratis zoekmachine verkeer op je website krijgen en kan het mogelijk worden om geld te verdienen met je website.

Natuurlijk kan je zelf enorm veel seo / serp kennis op doen en zelf flink aan de slag gaan, maar er komt een punt dat het raadzaam kan zijn om andere webmasters te benaderen. Immers het kopen van backlink pakketten wordt steeds meer afgeraden en als het gratis kan is het alleen maar nog mooier toch? Zoals gezegd heb ik zelf veel websites, maar aangezien je op deze website terecht bent gekomen ga ik er van uit dat jouw website raakvlakken heeft met online-geldverdienen.nl. Als dit klopt, neem dan gerust contact met mij op om eens te kijken hoe we elkaar misschien verder kunnen helpen. Hierbij kan je denken aan het "ouderwets" ruilen van een link, maar misschien zijn er nog wel mogelijkheden die nog meer gewaardeerd worden door google, zoals een artikel ruil.

Geld verdienen lukt niet?

Regelmatig kom ik (al dan niet online) webmasters tegen die veel tijd en moeite hebben besteed aan hun website, waardoor ze een leuke pagerank hebben en zelfs een leuk aantal bezoekers, maar het geld verdienen wil maar niet lukken. Met ruim 10 jaar ervaring als webmaster en internet marketeer ben ik best bereid om eens mee te kijken. Mijn eigen belang hierin? In eerste instantie niks, maar het kan best zijn dat een advies "re-stylen vd website" is en laat ik daar nou voldoende kennis in hebben ;-) Natuurlijk is mijn "meekijken" altijd vrijblijvend en je bent nooit verplicht om het advies door mij te laten uitvoeren tegen betaling. Het is voor mij al leuk om een enthousiaste (beginnende) webmaster een beetje op weg te kunnen helpen.

Adverteren

Snel wat geld verdienen met je website? Zelf ben ik altijd opzoek naar websites waar ik tegen betaling een tekstlink of een artikel op kan plaatsen. Meestal maak ik deals voor een adverteer termijn van 12 maanden, waarbij ik de kosten vooruit betaal. Het bedrag wat ik over heb voor een advertentie is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het genre van de website / bezoekers / PR / aantal uitgaande do follow links / enz.

Naast het kopen van advertentie ruimte, heb ik ook websites waar ik advertentie ruimte op verkoop.