Thuiswerken als cam model

Online geld verdienen als volwaardige inkomstenbron is voor veel mensen een mooi streven, maar zelden haalbaar. Je zal zelf creatief kunnen ondernemen, of op zoek kunnen gaan naar thuiswerk. Het laatste is wel lastig, aangezien betrouwbaar thuiswerk vinden erg lastig is. Daarnaast zijn de vacatures vaak gericht op slecht betaald inpak werk e.d. Ben je 18 jaar of ouder, vrouw en bereid om je al dan niet geheel bloot te geven? Dan is het opeens erg eenvoudig om een leuke thuis job te krijgen. En al helemaal als erotiek geen vies woord voor je is. Thuiswerken als cam model is namelijk een goede mogelijkheid. In de begintijd was het al redelijk goed betaald, maar tegenwoordig kan je als thuis werkende cam model al helemaal leuk verdienen. Dit komt vooral door de extra verdien opties. In dit artikel gaan we graag verder in op het zelf cammen voor geld.

Cam model

Erotisch thuiswerk voor wie geschikt?

In de eerste plaatst is erotisch thuiswerken als webcam model alleen geschikt voor personen die 18 jaar of ouder zijn en als het betreffende model het 100% vrijwillig doet. Deze twee punten zijn een harde vereiste!

Er bestaat een beeld van webcam modellen dat het vooral de slanke aantrekkelijke meiden van rond de 20 jaar zijn die erg veel geld kunnen verdienen. Dit is echter absoluut niet waar. Een cam model worden is dan wel het meest geschikt voor vrouwen en in mindere mate voor mannen en stelletjes, maar leeftijd speelt geen rol. Ben je een 45 jarige vrouw met een rubensfiguur en vindt je het erg leuk om online mannen (bezoekers) erotisch te plagen? Dan heb je een grote voorsprong op een slanke 20 jarige meid die het woord "seks" nog niet eens durft te zeggen.

Inschrijven is altijd vrijblijvend en gratis mogelijk en zodoende ontdek je vanzelf of dit wat voor je is.

Cammen is leuk en eenvoudig

Cam model worden doe je via een Nederlands bedrijf die als sinds 2003 een veilige en betrouwbare webcamplatform biedt. Wat heb je nodig: een computer of laptop met een redelijk goede webcam (hoeft zeker niet professioneel te zijn) en een stabiele internet verbinding. Het is verder een kwestie van inschrijven en een profiel aanmaken. Je profiel kan je natuurlijk op elk moment aanpassen. De marketing hoef je niet zelf te verzorgen. Middels enorm veel websites wordt jouw profiel weergegeven. Log je in op het systeem, dan zien duizenden bezoekers dat je online bent.

Betalende bezoekers zijn vooral op zoek naar een spannende cam sessie waarbij er over en weer berichten worden gestuurd. Er zijn bezoekers die vooral gericht zijn op het zien van seksuele handelingen, maar bij het overgrote deel gaat het vooral om de spanning daar rondom heen. Je kan zelf je grenzen bepalen en al dan niet anoniem cammen. Het is dus zeker geen vereiste dat je al volledig naakt een cam sessie aangaat met een klant. Er zijn sowieso geen vereisten hoe jij je als model moet gedragen. Wees je er alleen wel van bewust dat de meeste bezoekers meer willen dan praten / chatten over het weer.

Natuurlijk kan je rekenen op een support team van het camplatform die je kan helpen met technische vragen, praktische tips en meer.

De verdiensten als cam model

Cammen, chatten of bellen gaat voor de betalende klant per minuut en ook jij als cam model zal per minuut verdienen. Elke bezoeker zal jou 20 cent per minuut opleveren. Dat is natuurlijk nog niet echt noemenswaardig, maar wie zegt dat je maar 1 bezoeker per sessie hoeft te hebben. Er kunnen wel 20 bezoekers tegelijk met jou cammen en chatten en dan hebben we het opeens over 4 euro per minuut. Daarnaast zijn er extra verdien opties:

Bezoekers kunnen jou een tip geven e/o jou eventuele interactieve speeltje op afstand bedienen. En dan wordt het leuk, de tips zijn minstens 33 cent en al veel eerder 3,30 euro voor het bedienen van de toy. Daarnaast kan een bezoeker ook zelf een bedrag invoeren om jou als tip te geven.

Je kan als model aangeven om al dan niet 1 op 1 VIP sessies aan te gaan. Een VIP bezoeker zal jou 80 cent per minuut opleveren en dat is aantrekkelijk voor de rustige momenten op een dag.

Het is mogelijk om via je eigen social media kanaal of website bezoekers te werven voor jezelf of andere modellen. Voor elke bezoeker die jij doorstuurt zal je 29 cent per minuut verdienen.

De best verdienende modellen van afgelopen maand: 1) €8.432,- (Sha...) - 2) €6.503,- (Mar...) - 3) €5.876,- (Kar...)

24 uur per dag kan je real time als model je statistieken bekijken en zodoende precies zien wat je hebt verdient. Je zal 3x per maand worden uitbetaald als het uit te keren bedrag minstens 150 euro bedraagt. Minder dan 150 euro zal gewoon opschuiven naar de opvolgende uitbetaal ronde.

Lijkt het je leuk?

Er zijn erg veel modellen die het leuk vinden om op een erotische manier geld vanuit huis te verdienen. Het is vrijblijvend, je kan je eigen werktijden bepalen en je kan zelf bepalen hoever je wil gaan. Het is alleen erg belangrijk om sterk in je schoenen te staan. Je zal bezoekers tegenkomen die maar al te graag fysiek willen afspreken of jou vragen handelingen uit te voeren die je liever niet wil. Met een druk op de knop blokker je de betreffende bezoeker, maar dat vraagt wel doeltreffendheid. Cam model worden is naar onze mening geschikt voor volwassenen die sterk in hun schoenen staan en er vooral plezier aan beleven.

>> Gratis en vrijblijvend inschrijven