EuroClix

01) EuroClix

Met ruim 500.000 leden is Euroclix één van de meest bekende internet spaarprogramma's. Ze bestaan al sinds 1999 en leden hebben al bijna 19 miljoen euro bij elkaar gespaard. Gratis aanmelden wordt gelijk beloond met €1,95 in je saldo en als je gelijk je profiel invuld (interesse onderzoeken), dan kan je je saldo makkelijk ophogen. Bij Euroclix spaar je punten die je kan inwisselen voor geld. Hoe meer punten (clix) je spaart, des te hoger wordt de inwisselkoers. Punten spaar je eenvoudig met dagelijkse e-mails, deelname aan marktonderzoeken, meedoen aan gratis acties, spelletjes spelen, online winkelen (via Euroclix kan je bij bijna 2000 webwinkels flinke kortingen ontvangen en een paar procent van de aankoop waarde in je euroclix account ontvangen), enz. Het is ook zeker een aanrader om regelmatig in te loggen op je persoonlijke Euroclix account en daar de "panelclix" pagina te bekijken. Hier staan regelmatig profiel vragen waarmee je punten verdient en tegelijk kans kan maken op €70.

>> Bezoek EuroClix


Money Miljonair

02) Money Miljonair

Sinds 2000 bestaat Moneymiljonair en inmiddels hebben ze ruim 200.000 leden. In de afgelopen 13 jaar hebben ze al bijna 12 miljoen euro uitbetaald aan hun leden. Aanmelden is natuurlijk gratis en je zal zelfs gelijk 100.000 parels (€1,25) in je saldo ontvangen en kans maken op het mooie bedrag van 500 euro. Moneymiljonair zal je e-mails sturen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke interesses. Voor het lezen van deze mails ontvang je parels en als je gebruik maakt van het aanbod, dan zal je vele extra parels verdienen. De aanbiedingen die je ontvangt betreffen trouwens ook regelmatig gratis proefproducten e.d. Daarnaast zal je regelmatig uitgenodigd worden voor betaalde enquêtes.
Uniek is de Moneymiljonair+. Dit is een taakbalk voor je browser die je o.a. hoge kortingen + gratis parels biedt tijdens het online shoppen bij vele aangesloten web winkels. Verder geeft de taakbalk applicatie veel nuttige informatie met reviews, top aanbiedingen, enz.

>> Bezoek MoneyMiljonair


Geldrace

03) Geldrace

Het online spaarprogramma Geldrace bestaat sinds 2004 en in de afgelopen jaren hebben ze een actieve ledenaantal van ruim 150.000 opgebouwd. Aanmelden is eenvoudig en zal worden beloond met een startsaldo van €1,25. Tevens maken nieuwe leden kans op een iPhone 5! Een uitbetaling kan je aanvragen als je minimaal €12,50 bij elkaar hebt gespaard. Met alleen de betaalde mails met een vergoeding van 1 cent per stuk, zal het wel even duren voordat je dit bij elkaar gespaard hebt. Gelukkig biedt Geldrace meer dan alleen e-mails. Je verdient namelijk geld als je meedoet aan diverse wedstrijden, loterijen, games en puzzels. Maar (natuurlijk) ook met het gebruik maken van voordeelacties (cash back). Daarnaast kan je je vrienden aanmelden en zelf €1,25 per nieuwe deelnemer ontvangen. Geldrace is trouwens één van de weinige online spaarprogramma's met een leuke en actieve community. Hier helpen Geldracers elkaar een beetje op weg en kan je geldracer van de maand worden waarmee je een mooie geld prijs wint.

>> Bezoek Geldrace


Nu Cash

04) NuCash

NuCash is één van de weinige internet spaarprogramma's op onze website die relatief kort bestaat (sinds 2010). Het is zelfs zo dat in december 2012 een ander bedrijf deze GPT heeft overgenomen. Deze "overdracht" is trouwens alleen maar positief geweest, aangezien het achterliggende bedrijf veel meer ervaring blijkt te hebben qua internet marketing. En juist dit merk je als lid van NuCash erg goed terug. Zo ontvang je als nieuw lid gelijk €1,- en kan je middels de vele enquêtes, die gelijk voor je klaar staan, makkelijk de minimale €10 bij elkaar sparen die nodig is voor een uitbetaling. Daarnaast zien we sinds de overname met regelmaat unieke gratis acties en promoties die je geld opleveren e/o leuke gratis gadgets. Als lid is het ook erg eenvoudig om nieuwe NuCash leden te werven en hiervoor €2,- per nieuw lid te ontvangen. Er staan handige social media tools voor je klaar met daarin jouw unieke promo code erin verwerkt. Heb je bijvoorbeeld veel vrienden op Facebook, dan is het wel erg eenvoudig om wat geld bij te verdienen.

>> Bezoek NuCash


Zinngeld

05) ZinnGeld

Onze nummer 5 in deze lijst, is een internet spaarprogramma die al sinds 2002 zijn leden de mogelijkheid biedt om een zakcentje te verdienen. Inmiddels hebben ze dan ook al bijna 190.000 leden die o.a. elke dag mogen rekenen op een aantal betaalde e-mails. Nieuwe leden zijn natuurlijk nog van harte welkom en ontvangen zelfs een cadeaubon t.w.v. 10 euro die je gelijk kan gebruiken om online te shoppen. Bij ZinnGeld spaar je punten (Zinns) en als je punten met een waarde van €15 bij elkaar gespaard hebt, kan je een uitbetaling aanvragen. Punten sparen gaat niet erg snel met alleen de betaalde mailtjes, maar er zijn genoeg punten te verdienen met het aanvragen van gratis producten, invullen van enquêtes, cashback + korting op online winkelen, enz.

Zinngeld houdt daarnaast gemiddeld 1x per maand een prijsvraag met kans op mooie prijzen (cadeaubonnen, iPads, krasloten, e.d.).

>> Bezoek ZinnGeld


 • 06) Surfrace
  Surfrace Na inschrijving ontvang je een tijdschriftenbon t.w.v. €3,50. Geld verdien je met mailtjes te lezen, enquêtes invullen en online te winkelen. Als je €12,50 bij elkaar gespaard hebt, kan je een uitbetaling aanvragen.
 • 07) Betaaldemails
  BetaaldeMails Elke 3 maanden verloot Betaaldemails een iPad aan zijn leden en lid worden is helemaal gratis. Geld spaar je eenvoudig met het lezen van e-mails, spelen van spelletjes en nog veel meer.
 • 08) Jiggy
  Jiggy Jiggy bestaat ook al weer een jaartje of tien en heeft z'n leden al voor meer dan 4 miljoen euro uitgekeerd. Lid worden wordt beloond met €1 en elke maand maak je kans op €100 cash.
 • 09) Spaarbron
  Spaarbron Gratis aanmelden = kans maken op de nieuwste iPad! Geld sparen gaat eenvoudig met betaalde reclame mails e.d. Bij een saldo van slechts €6,50 kan je al een uitbetaling aanvragen.
 • 10) 5 Euro Mail
  5 Euro Mail 5 Euro Mail is één van de kleinere internet spaarbedrijven met slechts een paar duizend leden. Desondanks een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om er een zakcentje bij te verdienen.