Scratch 2 Cash krasloten

Online krasloten aanbieder van de maand:

Waarschijnlijk één van de meest bekende, maar ook één van de leukste qua acties en promoties is Scratch2Cash. Sinds april 2013 bieden ze (net als alle andere) geen Nederlandstalige website meer aan, maar zodra je een account hebt aangemaakt en de spelerslobby bereikt, zal je zien dat daar wel alles Nederlandstalig is. Voordelen van Scratch2Cash:

  • €5 gratis voor nieuwe spelers
  • 100% welkomstbonus tot maximaal €200
  • Meer dan 130 online krasloten en andere geld win spellen
  • Jackpots van maximaal €1.000.000,-
  • Beloningsprogramma waarbij je spaart voor gratis speelgeld
  • Speeltegoed kopen met iDEAL
  • 24/7 klantvriendelijke helpdesk o.a. via livechat
  • enz.

Verdere info online krasloten

Online krasloten zijn in principe te vergelijken met de kartonnen / papieren versie. Veelal gaat het er om, dat je de de verborgen vakjes "open krast" en bij 3 gelijke symbolen of bedragen win je een prijs. Echter de online krasloten zijn een stuk ludieker in hun uitvoeringen en bevatten vaak extra spel en win elementen. Hierdoor zullen de spellen niet snel vervelen, maar dit zal mede komen door het gegeven dat er op 1 v/d 3 loten een prijs valt. Naast online krasloten kan je veel meer soorten geld win spellen vinden bij de aanbieders. Meestal zijn de spellen onderverdeeld in: krasloten, casino spellen, video slots en instant win games. Het spelen gaat trouwens erg eenvoudig en je hoeft zelfs niks te installeren. Zodra je inlogt op je persoonlijke account, bereik je de spelerslobby met alle spellen in flash (spelen in je browser).

Zoals aangegeven ontvangen nieuwe spelers gratis speelgeld en wel vijf euro. Dit is niet de enigste promotie die je mag verwachten. Zodra je voor de eerste keer speelgeld koopt, ontvang je namelijk een bonus van 100% met een max van €200,- Stel je stort 25 euro, dan zal je totaal 50 euro in je balans ontvangen. Dit is dan toch mooi 2x zoveel kans op één van de vele hoofdprijzen! Verder zal je automatisch deelnemen aan een beloningsprogramma, die je het beste kan vergelijken met het sparen van gratis speelgeld. Daarnaast bevat dit systeem meerdere niveaus waarbij je ook kans maakt op gratis deelnames aan loterijen e.d.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het online krassen of ken je de online krasloten aanbieder van de maand al en wil je wel eens weten waar je nog meer gratis kan krassen...? Bezoek dan www.kraslotjackpot.nl Hier staan inmiddels 6 verschillende aanbieders die allemaal €5 gratis speelgeld weggeven, maar je vindt er ook artikels over o.a. de win kans.