NetBet Poker

NetBet Poker

De eerste stap is het op zoek gaan naar een poker room die geschikt is voor beginnende poker spelers. Wat dat betreft is NetBet Poker de ideale plek om mee te starten, aangezien deze geheel gericht is op de beginnende spelers. Zo vindt je er bijvoorbeeld geen profs die alle prijzen voor je neus weg kapen.
Verdere voordelen:

  • Zowel desktop als mobiele download versie
  • Na aanmelding €20 gratis speelgeld
  • 200% stortingsbonus tot maximaal €1500
  • Speeltegoed koop je veilig met o.a. iDeal
  • Vele Freeroll toernooien om gratis kans te maken op prijzen of deelname aan toernooien met hoge geld prijzen
  • 24/7 klantenservice via live chat (Engelstalig)

Poker leren spelen

Online geld verdienen met poker is een kwestie van discipline en uithoudingsvermogen, daarnaast is het niet onbelangrijk dat je het spel leuk vindt om te spelen. Nu kun je er voor kiezen om je vrije tijd volledig te wijden aan het lezen van poker artikels, op zoek te gaan naar goede pokersoftware en deel te nemen aan buy-in toernooien waar je een hoge geld prijs kan winnen. Maar zoals gezegd is een goede eerste stap, het pokerspel goed te leren kennen. Dit kan je het beste in de praktijk doen, want dit is toch de beste leerschool. Daarnaast zal je na verloop van tijd, als je eens een pokerstrategie bestudeerd, deze ook veel beter begrijpen. Dit is ook het geval met pokersoftware, als leek zal je er waarschijnlijk niet al te veel van begrijpen.

Het poker leren spelen in de praktijk hoeft je niet veel geld te kosten. De meeste poker rooms bieden voldoende gratis toernooien (Freerolls) aan, waarbij je ook nog eens geld kan winnen of kans kan maken op een deelname "ticket" voor een toernooi met hogere geld prijzen. Naast de Freerolls, zijn er dagelijkse buy-in toernooien waarbij je met een lage inzet uren kan spelen voor een kleine pot. Het voordeel van deze toernooien is vooral het gegeven dat deze niet aantrekkelijk zijn voor de gemiddelde en ervaren poker speler. Je zal dus met name tegenstanders hebben van gelijk of lager niveau. Let er wel op dat deze groep spelers vaak alle handen spelen en een agressieve speelhouding hebben (volop bluffen e.d.). Het leuke is dat dit in je voordeel kan werken op het moment dat je het spel beter begrijpt dan je tegenstanders.

Eénmaal het spel goed onder de knie? Dan is het de moeite waard om eens deel te nemen aan toernooien met een hogere buy-in of op zoek te gaan naar een andere poker room. Zo kan je bijvoorbeeld er voor kiezen om bij één van de grotere poker platforms, zoals Betsson Poker een account aan te maken. Je zal dan namelijk gratis toegang krijgen tot een aantal toernooien met prijzen van maximaal $100.000,- Het leuke is dat je tegenstanders veelal beginnende en dus onervaren spelers zijn. Dit betekend toch een mooie voordeel voor jou met je opgedane poker ervaring.